Son Haberler |

14 Ağustos 2012 Salı

Kılıçdaroğlu;Meclis çalışılacak bir yerdir!

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Kılıçdaroğlu, TBMM'nin olağanüstü toplanması çağrısını değerlendirirken, "TBMM, yan gelip yatanların oturduğu bir yer değildir, çalışılacak bir yerdir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, partisinin, TBMM'nin olağanüstü toplanmasına yönelik çağrısını değerlendirdi.


TBMM'yi ülkenin en acı sorunlarına çözüm üretmesi için toplantıya çağırdıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Sosyal barışı tehdit eden provokasyona açık şu günlerde, en son tatil yapması gereken TBMM'dir. TBMM, yan gelip yatanların oturduğu bir yer değildir, çalışılacak bir yerdir. En son kapılarını kapatması gereken yer TBMM'dir. Olağanüstü koşulların yaşandığı şu günlerde burayı kapalı tutmak halkın iradesine saygısızlıktır.'' şeklinde konuştu.

Muhalefete muhalefet...

Türkiye'de 3 çeşit parti bulunduğunu, birincisinin anamuhalefet partisi, ikincisinin anamuhlefet partisine muhalefet eden iktidar partisi, üçüncüsünün ise anamuhalefet partisine muhalefet eden muhalefet partisi olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Siyasete atıldığım günden beri özenle koruduğum bir ilke var. Muhalefete, muhalefet etmek gibi bir kolaycılığa asla girmedim. Bizim hedefimiz iktidar partisidir. Muhalefete, muhalefet etmek kolaycılıktır."

CHP'li Aygün'ün kaçırılması

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün teröristlerce kaçırılmasına da değinen Kılıçdaroğlu, Aygün'ün teröristlerce kaçırılmasının teröre bakış açılarını değiştirmeyeceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu, ''En yakınlarımıza yönelmiş dahi olsa terörün düşünce, zihin dünyamızı, değerler sistemimizi yönetmesine belirlemesine asla izin vermeyeceğiz. İnadına demokrasi diyeceğiz. Terörü biz çözeriz. Terörü ancak ve ancak CHP çözer'' diye konuştu.

Ulusal Gazete

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes