Son Haberler |

1 Şubat 2013 Cuma

Zuckerberg; "Yap-ma-ya-ca-ğız!"

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Facebook CEO'su Zuckerberg, bitmek tükenmek bitmeyen iddialara böyle cevap verdi!



Mark Zuckerberg, Çarşamba günü düzenlenen Facebook'un gelirler toplantısında bir kez daha "telefon yapmayacağız" dedi. Böylelikle yeniden yeşermeye başlayan Facebook markalı telefon söylentileri ertelenmiş oldu.

Zuckerberg, daha önce de Facebook'lu bir cep üretmeyeceklerini söylemişti ancak bu kez böyle bir düşünceleri olmadığının altını iyice çizdi. 28 yaşındaki CEO şunları söyledi: "Telefon yapmayacağımızı defalarca söyledim ama bir türlüanlamak istemiyorlar... Bütünleşik bir sistem yapmak bizim için doğru strateji değil... 10 milyon birim sattığımızı düşünün - bu kullanıcıların sadece yüzde 1'i olurdu. O zaman kim bizi umursar ki?"

Böylece Facebook telefonu söylentilerini bir kez daha suya düşüren ZuckerBerg, biraz da kibirlenerek şöyle devam etti: "Ürünlerimizi kullanan 1 milyar kişi var. Dolayısıyla Facebook'u kullandıkları tüm cihazlarda gerçekten iyi bir hale getirmeye ihtiyacımız var. Bugünkü işlevleri sunan bir uygulama meydana getirmek yerine, onu daha da derinleştirmenin bizim için büyük bir odak noktası olduğunu düşünüyorum."

Zuckerberg'in son cümlesinde tam olarak neyi kastettiği anlaşılmasa da, Android ve iOS'ta daha derin bir bütünleşmeden bahsediyor olması muhtemel. Facebook, Android ve iOS'ta zaten sistem içine oldukça gömülü durumda ve görünüşe bakılırsa CEO, bunu daha da ileriye taşımak istiyor.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes