Son Haberler |

1 Nisan 2013 Pazartesi

Apple Cihazlara iRadio Hizmeti Geliyor!

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
iOS işletim sisteminde en başından beri bulunmayan resmi radyo uygulaması, kullanıcıların en fazla ihtiyaç duyduğu günlük uygulamalardan biri.

Apple Cihazlara iRadio Hizmeti Geliyor!Radyo uygulamasının Apple tarafından resmi bir uygulama olarak sunulmaması kullanıcı tarafından gelen birçok şikayete yol açıyor.

Müzik sektöründeki plak şirketleri ve stüdyolar arasındaki toplantıların hızla sürdüğünü bildiren Apple, yerel ve internet radyolarını birleştirerek kullanıcılarına kaliteli bir müzik platformu sunacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yıllarda görüşmelerin sağlıklı geçmemesi, Steve Jobs’ın sağlık durumları gibi aksiliklerle ertelenen iRadyo hizmeti, yeniden toplantı masalarına taşındı. İki kez ertelenen iRadyo projesinin yayılmasından sonra 3.parti uygulama geliştiricilerinin fırsatı haline dönüşen bu açık, kullanıcılar için kalabalık ve verimsiz bir müzik keyfi haline dönüşmesine neden olmuştu.

iOS’taki bu eksikliği resmi kanallar ve müzik şirketleriyle gidermeye çalışan Apple, iRadio adını taşıyan bir uygulama sayesinde Yerel frekanslı internet radyolarını bir arada toplayacak. DJ’lerin ve upload hizmetinin bulunmayacağı radyo uygulamasında sevdiğiniz şarkıları oynatabilir, sevdiğiniz grup ya da sanatçılara ücretsiz olarak abone olabilirsiniz.


Aylık veya yıllık abone ücretleri bulunmayan hizmetin iOS 7 ve yeni nesil iPhone modeliyle kullanıcılarına gelmesi bekleniyor.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes