Son Haberler |

8 Eylül 2013 Pazar

Tatil beldesi Bodrum'da AKP'ye 2 belediye transferi

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
AKP'ye 2 belediye transferiYerel seçim tarihi yaklaştıkça belediye başkanlığı yarışı da kızışıyor. Bodrum'da Belediye Başkanlığı yapan Demokrat Parti'li Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve partidaşı Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, Adalet ve Kalkınma Partisi'ne geçtiklerini açıkladılar.

Yine aynı partiden istifa eden Bodrum Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Uysal ile Gümüşlük Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Ali Öztaşkın, Mehmet Çetin Karabağlı, Orhan Tosun ve Atıl Özpınar'ın da AKP'ye katıldığı açıklandı.

AKP Bodrum İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Toplantısı Nurol Kültür Merkezi'nde partinin Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve Muğla Milletvekili Ali Boğa'nın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda konuşan AkP İl Başkanı Nihat Öztürk, "Aramızda iki belediye başkanı var" diye belirttiği Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar'ın partisinin Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından üyelik formlarının doldurtulduğunu ve yönetimin karar aldığını söyledi.

Belediye başkanlarının partiye geçişiyle ilgili resmi prosedürün kendi içlerinde henüz tamamlanmadığını ifade eden Başkan Öztürk, "Göltürkbükü Belediye Başkanımız buraya gelirken bana 'Rozetimizi takacak mısınız' diye sordu. Bende şöyle cevap vermek zorunda kaldım; 'Bizde rozetler başbakanımız tarafından takılır. İnşallah onların rozetlerini de Ankara'da Başbakanımıza taktıracağız" dedi.

Partilerine geçen belediye meclis üyelerinin adlarını okuyan Öztürk, "Onların da partimize geçişini yaptık. Onlar da artık AK Partili" dedi.

Başkan Mehmet Tire ve Halil İbrahim Kaynar toplantıda söz alarak kısa bir konuşma yaptı.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes