Son Haberler |

22 Ekim 2013 Salı

"Yol için cami yıkarız"

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Başbakan Erdoğan
Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan 3. köprü ve ODTÜ arazisinden geçecek yolla ilgili eleştirilere yanıt verdi. Erdoğan, "yol için cami olsa yıkar başka yere yaparız" dedi.

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 3. köprüde kesilen ağaçlarla ilgili eleştirilere yanıt veren Erdoğan, "Biz ammeye hizmet ediyoruz bireye değil. Bireye hizmet söz konusu olsa bu dediğinizi kaale alırız. Biz kamuya hizmet veriyoruz. Yol uğruna her şey feda edilebilir, çünkü yol medeniyettir. Ama medeni olmayanlar yolun kıymetini bilmezler. Bizim değerlerimizde yol engel tanımaz. Önünde cami bile olsa yol oradan geçecekse o camiyi yıkar, o camiyi gider başka yerde inşa ederiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e de sahip çıkan Erdoğan, ODTÜ arazisinden geçen yola dönük protestolar için CHP'yi suçladı. Erdoğan, şunları söyledi "Birileri çıkıyor, bu yolu kesmek, engellemek için. Kim? Bütün yolsuzlukların mimarı olan CHP. Çünkü onların anlayışında yol yok, onların anlayışında yolsuzluk var. Biz yol yaparız, onlar yolsuzluk yapar. Fark bu."

"Herkes haddini bilecek"

"BDP heyetinin İmralı'ya gitmemesi çözüm sürecinin bitmesi demektir" diyen BDP eş başkanı Selahattin Demirtaş'a yanıt veren Erdoğan, "kimsenin hükümete rota çizmeye yetkisi yok, herkes haddini bilecek. İmralı'ya kimin gideceği kararı hükümete ait. İster gönderir ister göndermez" dedi.(cnntürk)

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes