Son Haberler |

28 Kasım 2013 Perşembe

"Garantilemeden şampiyonuz demem"

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
"Garantilemeden şampiyonuz demem"
Fenerbahçe teknik heyeti ve futbolcular Fenercell'in yemeğinde keyifli anlar yaşarlarken, Teknik Direktör Ersun Yanal ilginç açıklamalar yaptı.

Yanal, takımda düşmenin yaşanmayacağını söylerken, "Bu takım sezon sonuna kadar aynı performansı gösterir. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemeden asla şampiyonluk kelimesini kullanmam. Daha önceki yıllarda Lucescu döneminde Beşiktaş 11 puan öndeydi. Samsun maçıyla çöküş başladı, şampiyonluğu kaybetti. Trabzonspor da 9 puan farktan şampiyonluğu kaybetti. G.Saray 9 puan geriden gelip şampiyon oldu. O yüzden şampiyonluğu garantilemeden şampiyonuz demeyiz" dedi

Organizasyonda basın mensuplarının sorularını cevaplayan kaleci Volkan Demirel ise takım olarak Beşiktaş derbisini beklediklerini belirterek, “Derbiler güzel maçlardır. Bütün futbolcuların beklediği maçlardır. Takım halinde güzel bir ortamda derbiyi bekliyoruz inşallah 3 puan alarak bu güzel ortamı devam ettiririz” diye konuştu.

Yemekte espriler

Bekir İrtegün ile Egemen Korkmaz tesisleri bulamadığı için organizasyona geç katıldı. Takım arkadaşları, Bekir ve Egemen restorana girdiğinde hep birlikte alkışladı.

Futbolcular ile teknik heyet ayrı masalarda yemek yerken, Portekizli futbolcu Raul Meireles özellikle malzemeci Dursun ile birlikte masaya oturdu. Meireles, "Biz bir takımız" dedi.

Takım arkadaşları, Bruno Alves'e 'Sen çok yemek yiyorsun. Masadakilerin hepsini yedin" diyerek takıldılar.

Volkan Demirel yemekte tatlı diyetini bozdu. Volkan Demirel, "Yine tatlı diyetimi bozdum. Tatlı görünce dayanamıyorum" dedi. Tecrübeli kaleci, oda arkadaşı olan Egemen Korkmaz'ın da tatlılarını yedi.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes