Son Haberler |

18 Kasım 2013 Pazartesi

Nişanlı Çiftin Feci Sonu!

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Erzincan'da, otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu nişanlı çift öldü.

Alınan bilgiye göre, Ersin Coşgun (31) yönetimindeki 24 EN 802 plakalı otomobil, Erzincan-Erzurum karayolunun 11. kilometresindeki bir akaryakıt istasyonunun önünde, karşı şeritten gelen Uğur Ö'nün (29) kullandığı 76 DN 447 plakalı TIR'la çarpıştı.

Otomobilde bulunan Esra Gerek (25) kaza yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan nişanlısı sürücü Coşgun ise araçta sıkıştı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Coşgun, kaldırıldığı Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamadı.

Yaklaşık 6 aydır nişanlı oldukları öğrenilen çiftin, kaza yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Gerek'in cenazesi, incelemelerin ardından Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna kaldırıldı.

Coşgun'un bir telekomünikasyon şirketinde satış elemanı, Gerek'in ise Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde sekreter olarak çalıştığı belirtildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı, akaryakıt istasyonundaki güvenlik kameralarınca da görüntülendi. Görüntülerde, otomobilin karşı şeride geçerek TIR'a çarpması yer alıyor.(Habertürk)

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes