Son Haberler |

11 Aralık 2016 Pazar

Osmanlı son dakikalarda kazandı

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Süper Lig'in 14. haftasında Avrupa Ligi'nde hafta içi oynadığı maçta lider olarak grubundan çıkan Osmanlıspor, Akhisar Belediyepor deplasmanını zor da olsa galibiyetle geçti: 2-1

Osmanlı son dakikalarda kazandı

Vodafone Arena'da polis mensuplarını ve sivilleri hedef alan terör saldırısından bir gün sonra oynanan karşılaşmada, maç başlamadan önce stattaki polisleri alkışlayarak destek veren tribündeki taraftarlar maçın ilk dakikası boyunca da desteklerini sürdürdü.

33. dakikada Serdar Kesimal'in kendi kalesine attığı golle skorda denge deplasman ekibi lehine bozuldu. Yeşil-siyahlı ev sahibi 51. dakikada Vaz Te'nin golüyle skoru eşitledi.

Maçın son dakikalarında baskıyı artıran Osmanlıspor, 80. dakikada Badou Ndiaye'yle kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamadı. Penaltı kararı sonrası iki takım kulübeleri arasında bir tartışma yaşandı.

Maç bitene kadar da Osmanlıspor yardımcı antrenörü Hüseyin Cimşir'le Akhisar'ın hocası Tolunay Kafkas arasındaki gerginlik sürdü.

Osmanlıspor penaltı vuruşunu kaçırmasına ve ev sahibi seyircinin penaltı kararı sonrası artan baskısına rağmen 85. dakikada galibiyet golünü attı. 22 puana yükselen Ankara ekibi, böylece maç fazlasıyla altıncılık koltuğuna tırmandı.

Ancak ceza sınırındaki iki oyuncusu, Musa Çağıran ve Pinto sarı kart gören başarılı ekibin bu iki önemli ismi haftaya oynanacak Galatasaray karşılaşmasında yerini alamayacak.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes