Son Haberler |

12 Mart 2012 Pazartesi

Park etmiş otomobilin bagajından ceset çıktı

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Bagaj açılınca dehşet ortaya çıktıKOCAELİ’nin Derince İlçesi’nde bir sokağa park edilen ve birkaç gündür kimsenin gelmemesi üzerine vatandaşlar tarafından polise bildirilen otomobilin bagajında, bir erkek cesedi bulundu.

Polisin yaptığı incelemede, ölen kişinin 35 yaşlarında olduğu ve üzerinden Uğur Başkan adına düzenlenmiş bir kimlik çıktığı bildirildi.

Derince İlçesi’nde bulunan Deniz Mahallesi Kanarya Sokağa birkaç gün önce 54 AR 179 plakalı bir otomobil park edildi. Çevredeki vatandaşlar, aradan geçen zamanda otomobilin yanına kimsenin gelmemesi üzerine polise haber verdi. Bu sabah otomobilin yanına gelen polisler, bagajda bir erkek cesedi buldu. Ölen kişinin üzerinden Uğur Başkan adına düzenlenmiş kimlik çıktığı ve 35 yaşlarında olduğu belirtilirken, ölümüyle ilgili soruşturmaya başlandığı bildirildi.

Otomobil, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla cesetle birlikte incelenmek üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürüldü. Otomobilin Ali Yar adına kayıtlı olduğu belirlendi.

İKİ KAŞININ ARASINDAN TEK KURŞUNLA VURULMUŞ

Bagajdaki cesedin, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, iki kaşının arasından tek kurşunla vurulduğu anlaşıldı.

Ceset, İzmit Asri Mezarlık Morgu’na götürülürken, savcının gözetiminde ön otopsi de yapıldı. Alnından giren merminin kafasının arkasından çıktığı belirlenen Uğur Başkan’ın kim tarafından öldürüldüğünün tespiti için çalışmalar sürüyor.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes