Son Haberler |

1 Nisan 2013 Pazartesi

Çay bahçesine düşen Başkan: Rüzgarı ayarlayamadık

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Rize'de görünmez kaza... Yamaç paraşütü yapan Belediye Başkanı çay bahçesine düştü.

Çay bahçesine düşen Başkan: Rüzgarı ayarlayamadık

Rize'de pazar sabahı görünmez kaza. Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kentte yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla Yamaç Paraşütü Spor Kulübü üyeleri ile Sırahoş tepesine gitti. Paraşütçüler peş peşe atlayış gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bakırcı da, eğitmen Köksal Özsoy ile atlayış gerçekleştirdi. Başkan Bakırcı ilk denemede başarılı olamadı. İkinci denemede ise 5 metrelik yamaçtan aşağıdaki çay bahçesine düştü.

Hafif şekilde yaralanan Başkan Bakırcı, çağrılan ambulans ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Eğitmen Özsoy'da ise herhangi bir problem yok.

Tedavisi süren Bakırcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, Belediye Başkanı Bakırcı'nın vücudunda düşmeye bağlı ezilmeler olduğunu belirterek geceyi tedbir amaçlı olarak hastanede geçireceğini açıkladı.

HER PARAŞÜTÇÜNÜN BAŞINA GELEBİLİR

Belediye Başkanı Halil Bakırcı , 4-5 yıl önce yamaç paraşütü ile uçmaya başladığını belirterek, "Bugün de uçmak istedik. Kalkış sırasında düştük. Her paraşütçünün başına gelebilir. Ciddi bir şey yok. Uçmaya devam edeceğim inşallah. Bana göre riskli değil. Uzmanlar uçulabileceğini söylüyor. Rüzgarı veya kalkışı iyi ayarlamamış olabiliriz" dedi.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes