Son Haberler |

19 Haziran 2015 Cuma

Siyasetin taziye günü

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Demirel'in Ankara'da ki evi dün de ziyaretçi akınına uğradı. MHP lideri Bahçeli, Mehmet Ağar ile Cavit Çağlar, taziye ziyaretinde bulunan isimler arasındaydı.

Siyasetin taziye günü


Demirel'in Ankara Güniz Sokak'taki evi dün de ziyaretçi akınına uğradı. MHP lideri Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile eski Dışişleri Bakanı Cavit Çağlar, taziye ziyaretinde bulunan isimler arasındaydı.

BU SAYFADA 4 'D' VAR

Bahçeli taziye sonrası yaptığı açıklamada, "Üzüntümüz çok büyüktür. Bir köy evladını bürokrat, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak yükselen yetki ve sorumluluk içerisinde mensup olduğu millete çok büyük hizmetler, eserler bırakarak Hakk'a yürümüştür. Devlet ve toplum hayatınızda bir Süleyman Demirel sayfası vardır. Bu sayfada dört 'd' bulunmaktadır. Birincisi demokrasi, ikincisi Demirel, üçüncüsü darbe, dördüncüsü yine Demirel'dir" dedi.

Her günün bir sabahı vardır

Cavit Çağlar da "Sayın Demirel'in isteğiyle 87 seçimlerinde milletvekili, 91'de iktidar olduk. Kurduğu 49. kabinede görev aldım. Demirel baba oldu. Yanında siyasetçi gibi değil, bana oğlu gibi baktı.. Kendisi hiçbir zaman için 'her günün biri sabahı vardır' sloganını bize alıştırmıştı. Ülkenin sıkıntılı günlerinde bize moral verirdi" diye konuştu.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes