Son Haberler |

19 Haziran 2015 Cuma

'Yemek yeniyor' diye dizi seti basıldı!

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Her yıl gördüğümüz "oruç dayağı" manzaraları bu yıl da tekrarlanıyor. Ramazan'ın ilk gününde, Erzurum'da bir kadın, yolun kenarında sigara içtiği için sözlü saldırıya uğradı. Yine aynı saatlerde, sanki aynı yerden emir almış gibi, bir ünlü bir televizyon dizisinin seti basıldı.

'Yemek yeniyor' diye dizi seti basıldı!

"O Hayat Benim" dizisinin Beykoz Göksu Mahallesi'nde kurulan setini, "Burası Müslüman mahalle. Sigara içip yemek yiyemezsiniz kafirler" diyerek basan grup, oyuncuları ve set çalışanlarını linç etmeye çalıştı. Saldırıda dizi ekibinin üzerine mermer atıldı. Mahallelilerin seyretmekle yetindiği, polisinse hiç ilgilenmediği olay, dizinin yönetmeni Hamdi Alkan'ın araya girmesi ve setin apar topar tahliye edilmesiyle yatıştırılabildi. Ünlü oyuncu Ceren Moray'sa olayla ilgili "Oruç tutmuyor diye anneye küfür, ölüm tehdidi, fiziksel şiddet; bugün set bastı evet ve evet 10 kilogramlık mermerin insanların kafasına atılışını gördük" dedi.

'KAFİRLER, O... ÇOCUKLARI'

Olay dün 16 sularında yaşandı. Olayın yaşandığı yerde, saat 10.00 gibi seti kuran yaklaşık 50 kişilik "O Hayat Benim" ekibi, aniden bastıran yağmurla çekimlere ara vermek zorunda kaldı. Yağmurun dinmesiyle seti tekrar kuran ekip çekimlere kaldığı yerden devam etti. Ekip kaybettiği zamanı telafi etmek için çalışırken, saat 16.00 sularında dizi seti 10 kişilik çember sakallı, şalvarlı bir grup tarafından basıldı. Sayıları olay boyunca artan grup, yemek yenmesi ve sigara içilmesini bahane ederek "kafirler", "o... çocukları" gibi küfürlerle çalışanlara saldırdı. Set çalışanlarından bazılarının yumruklandığı olayda, apartmanların camlarından da küfredenler oldu. Bununla da yetinmeyen grup bir apartmandan, dizi ekibinin üzerine büyük mermer parçaları fırlattı.

Görgü tanıkları saldırganların başında 50 yaşlarında beyaz atletli ve krem renkli şalvarlı bir kişinin olduğunu, diğer saldırganlarınsa değişik yaşlarda olduğunu söyledi. Sadece yemek yedikleri için kişiler tarafından ağza alınmayacak sözlere maruz kalan ve fiziki saldırıya uğrayan ekip hızla toparlanarak olay yerinden uzaklaştı.

POLİS YİNE YOK

Ekipten polisi arayanlar olmasına rağmen polisin olay yerine, dizi ekibinin ayrılmasından sonra gelmesi dikkat çekti.

Çekimin yapıldığı bölgede, bundan kısa bir süre önce, bir adamın eşini, çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdüğü de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan dizi ekibinin söz konusu mahallede herhangi bir olaya karışmadığı, aksine ekibin mahallenin çocuklarına zaman zaman hediyeler ve çikolata dağıttığı söyleniyor.

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes