Son Haberler |

5 Temmuz 2015 Pazar

Fenerbahçe'de iki yeni imza

Facebookda Paylaş Twitterda Paylaş Google+da Paylaş
Fenerbahçe Kulübü, Portekiz'in Porto ekibinden bir yıllığına kiraladığı Senegalli stoper Abdoulaye Ba ile Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ile sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de iki yeni imza

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, futbol takımı sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun da katılımıyla gerçekleştirilen törende, Abdoluaye Ba ile Fabiano Ribeiro kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Giuliano Terraneo, kadrolarına iki önemli oyuncu dahil ettiklerini dile getirerek, "Onları bu takıma kazandırdığımız için son derece mutluyum. Abdoulaye Ba ve Fabiano Ribeiro ile uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu ve gerçekten istediğimiz oyunculardı. Bu takıma çok uygun olduğuna inandığımız oyuncular. Hocamızın oyun sistemine fazlasıyla uygun iki oyuncu. Bu oyuncuları takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyum" diye konuştu.


Terraneo, sağlık kontrolünden geçen ve bugün sözleşme imzalaması beklenen Brezilyalı futbolcu Josef de Souza için görüşmelerinin sürdüğünü anlatarak, "Souza ile görüşme sürecimiz devam ediyor. Kulübü Sao Paulo ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bugün Sao Paulo'dan onu temsil eden kişi gelecekti ama gelemedi. Yarın burada olacak ve birkaç gün içinde Souza'nın durumu da netleşecek" ifadelerini kullandı.

Ribeiro: "Elimden gelenin en iyisini yapacağım"

Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro, transferinin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kariyerimde beni bekleyen yeni bir hedef var. Çok mutluyum. Bu takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Sarı-lacivertli takımda alacağı sorumluluğun farkında olduğunu anlatan Ribeiro, şunları kaydetti:

"Çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Burada oynamanın da bu çalışmaya bağlı olacağından hiçbir şüphem yok. Şu andaki kaptanımız, mevcut kalecimizin yıllardır burada verdiği emekleri de biliyorum. Ben de bu takıma yardımcı olmaya geldim. Bu takımın bir parçası olmaya geldim. Herkese saygı duyarak işimi yapmaya çalışacağım. Bu kulübe saygı duyacağım. Kadroya girmek, girememek veya birinci kaleci olmak konusunun ise çalışmalarımıza bağlı olacağına inanıyorum. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız ve sonunda karar hocanın olacak. Bu takıma yardımcı olmak için buradayım."

Ba: "Bu takıma katıldığım için gururluyum"

Senegalli oyuncu Abdoulaye Ba ise büyük bir takıma geldiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Burada olmaktan çok mutluyum. Benim için yeni bir dönem başlıyor. Bu takıma katıldığım için gurur duyduğumu ve mutlu olduğumu söyleyebilirim. Büyük bir takıma katıldığımın farkındayım. Umarım takım arkadaşlarımla beraber bu kulübe katkısı olan oyunculardan biri olabilirim."

Paylaş:

Yorum Gönder

 
Yukarı Çık
Telif Hakkı © 2014 Ulusal Gazete | Tasarım: OddThemes